fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Gocat duan vetëm foto!

Shpërnda këtë event:

Gocat duan vetëm foto!

Të gjitha janë të veçanta... 7-8 mars në QTU, make-up nga profesionistë dhe foto falas. Me skenografi nga Hera company, gjithçka e kuruar deri në detaje.


Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 07/03/2020 9:00 am
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU