fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 22:00.

Evente

Këndi Festiv i Lojërave ju pret në QTU

Shpërnda këtë event:

Këndi Festiv i Lojërave ju pret në QTU

Në QTU është gjithçka rreth festave. Këtë fundvit, luajmë dhe argëtohemi si kurrë më parë.
Vjen për të gjithë ju, "Këndi Festiv i Lojërave".
Mini Golf, Snow Pong dhe Bowling do t'i bëjnë këto ditë të paharrueshme.


Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 10/12/2019 9:00 am
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU