ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Evente

Magjia e Librit

Shpërnda këtë event:

Lexuesit e vegjël i pret “Magjia e Librit”! Panairi i librave për fëmijë & grup moshat nga 0 deri në 18 vjeç! Nga data 29 Mars deri më 7 Prill ju presin mijëra botime të reja & klasikët me famë botërore, ofertat më të mira të librave deri në 50% ulje, shfaqje me personazhet e njohura të letërsisë, takime me shtëpitë botuese, autorët dhe përkthyesit, kënd vizatimi dhe argëtimi! Dhjetë ditë në botën magjike të librit!.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 29/03/2019 10:15 am
Data e mbarimit të eventit 06/04/2019 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU