ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Evente

Magjia e librit vazhdon…

Shpërnda këtë event:

Magjia e librit për fëmijë solli në QTU mijëra lexues të vegjël të cilët shijuan disa orë të këndshme në këndin e leximit, me personazhet e tyre të preferuar të librave!
Por ‘’Magjia e Librit’’ vazhdon deri ne 18 Prill, tashmë me libra për të gjitha moshat. Librat më të fundit dhe kategori të shumëllojshme nga autorë të njohur, mund t’i gjeni me ulje çmimi deri në 50%.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 08/04/2019 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 18/01/2019 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU