ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 20:30.

Evente

MARKATA E LODRAVE

Shpërnda këtë event:

Hapat e parë drejt së ardhmes hidhen që në fëmijëri. Dikush nga të miturit zbulon talentin e tij në sport, dikush tjetër në art, e në mjekësi, por padyshim që edhe sipërmarrësit e së nesërmes spikasin që kur janë të mitur për shpirtin e lartë të konkurrencës dhe ambiciet që i shtyjnë të ecin përpara. Në këtë kuadër, u rikthye “Markata e Lodrave”, një nismë e QTU për të rritur shpirtin e sipërmarrjes te fëmijët. “Markata e Lodrave” ishte një oportunitetet shumë i mirë edhe për ata fëmijë që donin të blinin lodra në gjendje shumë të mirë me çmime tepër të favorshme.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 14/06/2019 10:15 am
Data e mbarimit të eventit 15/06/2019 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU