fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Markata e Lodrave 2021

Shpërnda këtë event:

Prinder, aplikoni për stendën e fëmijes tuaj!

Nën moton: Fëmijët tek fëmijët, shesin dhe blejnë lodrat e tyre!

QTU fton çdo fëmijë të vijë në qendër në fundjavat në datat 5 & 6 Qershor, 12 & 13 Qershor,  19 & 20 Qershor si dhe 26 & 27 Qershor.

Sa mundësi e mirë që fëmijët të nxisin brenda vetes sipermarrjen e biznesit duke këmbyer ato lodrat e tyre të cilat i kanë lënë mënjanë dhe të blejnë lodra te tjera të preferuara me të ardhurat e përfituara nga shitja.

Ndaj nxitoni  të Apliko sepse vendet janë të limituara.

Në QTU Qershori vjen plot të qeshura fëmijësh.

QTU, e gjitha rreth teje!


Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 24/05/2021 10:15 am
Data e mbarimit të eventit 27/06/2021 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU