ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Personazhet më të dashur në QTU

Shpërnda këtë event:

Fundjava sjell argëtim pafund me personazhet më të dashur për fëmijë.
Ejani të bëjmë foto dhe të festojmë së bashku mes muzikës dhe lojrave

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 10/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 10/09/2015 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU