ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Pikturojmë në QTU

Shpërnda këtë event:

Konkursi me piktura ju pret në QTU. Dhurata për fituesit dhe më shumë argëtim me telefonin e prishur dhe garat mes grupeve.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 04/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 04/09/2015 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU