fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Scrabble

Shpërnda këtë event:

Kuice dhe gjëagjeza tek këndi juaj i lojrave këtë të dielë. Bëhuni ju fitues dhe gjeni shpejt e shpejt fjalët e duhura.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 27/09/2015 12:30 pm
Data e mbarimit të eventit 27/09/2015 3:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU