ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 20:30.

Evente

“Shtëpia e frikës” në QTU, aplikoni për t’u bërë pjesë e një eksperience të paharrueshme

Shpërnda këtë event:

Ajo është shtëpia më e frikshme në qytet... Vendi ku kanë ndodhur ngjarje misterioze dhe vrasjet më të tmerrshme, të cilat presin të zbardhen. A je gati t’i zbulosh? Vetëm për më të guximshmit, “Shtëpia e frikës” ju pret në sheshin kryesor të QTU.

Zbuloni dhomat e fshehta, aty ku shpirtrat enden në koridoret e ngushta dhe të errëta të një purgatori në tokë! Për ata që do të arrijnë të kalojnë të gjitha peripecitë dhe do të shohin dritën, aktivitete argëtuese i presin nën shoqërinë e disa prej krijesave më të frikshme të historisë së Horrorit!

Emri(*)
Input i pavlefshëm

Mbiemri(*)
Invalid Input

E-mail i prindit(*)
Invalid Input

Nr. celulari i prindit(*)
Input i pavlefshëm

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 25/10/2019
Data e mbarimit të eventit 31/10/2019
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU