fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Uljet 1-5 Prill.

Shpërnda këtë event:

Thyej garderobën duke blerë më shumë dhe duke shpenzuar pak. ?? Eja në QTU në datat 1-5 Prill dhe bli gjithçka deri në 80% më lirë. Uljet e dyqaneve dhe broshurën I gjeni tek Ofertat.

Rezervo takimin tend me:

Ardi Asllani

Fashion Designer

Estela Ujka

Fashion Blogger

Niko Komani

Image Consultant

Zgjidh të jesh në Modë duke përfituar nga uljet!

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 01/04/2021 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 05/04/2021
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU