ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Evente

Teater Kukullash

Personazhet tuaj të dashur do jenë në QTU dhe do argëtoheni pafund së bashku. Bëhuni pjesë e teatrit të kukullave në QTU.

Detaje

Orari

13 Shtator
12:30 - 15:30

Data e fillimit të eventit 13/09/2015 12:30 pm
Data e mbarimit të eventit 13/09/2015 3:30 pm

Monopoly

Bëhuni pjesë e lojrave interaktive. Fitues do jenë më të duruarit, pasi loja do ju mbajë të lidhur tek Këndi i fëmijëve në QTU.

Detaje

Orari

12 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 12/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 12/09/2015 8:30 pm

3 Personazhe të dashur ju presin në QTU

Tigri dhe Winnie Pooh të veshur me çanta shkollore do jenë së bashku me Lapsin për t’ju uruar mirëseardhjen në QTU.

Detaje

Orari

11 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 11/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 11/09/2015 8:30 pm