ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Evente

“Shtëpia e frikës” në QTU, aplikoni për t’u bërë pjesë e një eksperience të paharrueshme

Ajo është shtëpia më e frikshme në qytet... Vendi ku kanë ndodhur ngjarje misterioze dhe vrasjet më të tmerrshme, të cilat presin të zbardhen.

Detaje

Orari

25 Tetor- 31 Tetor

Data e fillimit të eventit 25/10/2019
Data e mbarimit të eventit 31/10/2019

NISE SHKOLLËN ME DHOMË TË RE

Ky vit i ri shkollor solli në QTU një shorte, ku krahas ofertave dhe çmimeve mjaft të favorshme për të gjithë ata që riktheheshin në shkollë, u dhurua dhe një dhomë krejtësisht e mobiluar nga JYSK.

Detaje

Orari

27 Shtator

Data e fillimit të eventit 27/09/2019 6:00 pm

MARKATA E LODRAVE

Hapat e parë drejt së ardhmes hidhen që në fëmijëri

Detaje

Orari

29 Mars – 7 Prill

Data e fillimit të eventit 14/06/2019 10:15 am
Data e mbarimit të eventit 15/06/2019 8:30 pm