ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 20:30.

Evente

NISE SHKOLLËN ME DHOMË TË RE

Shpërnda këtë event:

Ky vit i ri shkollor solli në QTU një shorte, ku krahas ofertave dhe çmimeve mjaft të favorshme për të gjithë ata që riktheheshin në shkollë, u dhurua dhe një dhomë krejtësisht e mobiluar nga JYSK.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 27/09/2019 6:00 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU