ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Evente

Gezuar Shqiperi

2 dhjetor, nga ora 17:00-20:00, ne QTU festojme Festen e Pavaresise dhe Clirimit!

Detaje

Orari

2 Dhjetor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 02/12/2018 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 02/12/2018 8:00 pm

Gezuar Shqiperi

1 dhjetor, nga ora 17:00-20:00, ne QTU festojme Festen e Pavaresise dhe Clirimit!

Detaje

Orari

1 Dhjetor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 01/12/2018 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 01/12/2018 8:00 pm

Gezuar Shqiperi

30 nentor, nga ora 17:00-20:00, ne QTU festojme Festen e Pavaresise dhe Clirimit!

Detaje

Orari

30 Nëntor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 30/11/2018 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 30/11/2018 8:00 pm