fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00.

Evente

Evente

Gezuar Shqiperi

1 dhjetor, nga ora 17:00-20:00, ne QTU festojme Festen e Pavaresise dhe Clirimit!

Detaje

Orari

1 Dhjetor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 01/12/2018 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 01/12/2018 8:00 pm

Gezuar Shqiperi

30 nentor, nga ora 17:00-20:00, ne QTU festojme Festen e Pavaresise dhe Clirimit!

Detaje

Orari

30 Nëntor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 30/11/2018 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 30/11/2018 8:00 pm

Gezuar Shqiperi

29 nentor, nga ora 11:00-14:00, ne QTU festojme Festen e Pavaresise dhe Clirimit!

Detaje

Orari

29 Nëntor
11:00 - 14:00

Data e fillimit të eventit 29/11/2018 11:00 am
Data e mbarimit të eventit 29/11/2018 2:00 pm