ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Evente

Merrni simbolin kombëtar në QTU!

Do mbështesni Kombëtaren Shqiptare sot? Skicuesit ju presin në QTU për t’ju dhuruar flamujt kombëtar. Kuq e zinjtë ndalojnë në QTU.

Detaje

Orari

8 Tetor
12:00 - 14:00

Data e fillimit të eventit 08/10/2015 12:00 pm
Data e mbarimit të eventit 08/10/2015 2:00 pm

Luajmë “Mos u Nxeh”

Kush është më i duruari? Luajmë “Mos u nxeh” në QTU

Detaje

Orari

4 Tetor
12:00 - 15:00

Data e fillimit të eventit 04/10/2015 12:00 pm
Data e mbarimit të eventit 04/10/2015 3:00 pm

7 Lojra të reja në QTU

Këndi i fëmijëve ju pret në QTU. Shumë argëtim me lojën me rrathe qe hidhen tek kunjat, loja me thasë, loja me kone, dhe shumë lojra te ndryshme

Detaje

Orari

3 Tetor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 03/10/2015 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 03/10/2015 8:00 pm