ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

Evente

7 Lojra të reja në QTU

Këndi i fëmijëve ju pret në QTU. Shumë argëtim me lojën me rrathe qe hidhen tek kunjat, loja me thasë, loja me kone, dhe shumë lojra te ndryshme

Detaje

Orari

3 Tetor
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 03/10/2015 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 03/10/2015 8:00 pm

Scrabble

Kuice dhe gjëagjeza tek këndi juaj i lojrave këtë të dielë. Bëhuni ju fitues dhe gjeni shpejt e shpejt fjalët e duhura.

Detaje

Orari

27 Shtator
12:30 - 15:30

Data e fillimit të eventit 27/09/2015 12:30 pm
Data e mbarimit të eventit 27/09/2015 3:30 pm

Monopoly

Bëhuni pjesë e lojrave interaktive. Fitues do jenë më të duruarit, pasi loja do ju mbajë të lidhur tek Këndi i fëmijëve në QTU.

Detaje

Orari

26 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 26/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 26/09/2015 8:30 pm