fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Evente

Monopoly

Bëhuni pjesë e lojrave interaktive. Fitues do jenë më të duruarit, pasi loja do ju mbajë të lidhur tek Këndi i fëmijëve në QTU.

Detaje

Orari

26 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 26/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 26/09/2015 8:30 pm

Teater Kukullash

Personazhet tuaj të dashur do jenë në QTU dhe do argëtoheni pafund së bashku. Bëhuni pjesë e teatrit të kukullave në QTU.

Detaje

Orari

20 Shtator
12:30 - 15:30

Data e fillimit të eventit 20/09/2015 12:30 pm
Data e mbarimit të eventit 20/09/2015 3:30 pm

Teater Kukullash

Personazhet tuaj të dashur do jenë në QTU dhe do argëtoheni pafund së bashku. Bëhuni pjesë e teatrit të kukullave në QTU.

Detaje

Orari

13 Shtator
12:30 - 15:30

Data e fillimit të eventit 13/09/2015 12:30 pm
Data e mbarimit të eventit 13/09/2015 3:30 pm