ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Evente

Evente

Monopoly

Bëhuni pjesë e lojrave interaktive. Fitues do jenë më të duruarit, pasi loja do ju mbajë të lidhur tek Këndi i fëmijëve në QTU.

Detaje

Orari

12 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 12/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 12/09/2015 8:30 pm

3 Personazhe të dashur ju presin në QTU

Tigri dhe Winnie Pooh të veshur me çanta shkollore do jenë së bashku me Lapsin për t’ju uruar mirëseardhjen në QTU.

Detaje

Orari

11 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 11/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 11/09/2015 8:30 pm

Personazhet më të dashur në QTU

Fundjava sjell argëtim pafund me personazhet më të dashur për fëmijë.

Detaje

Orari

10 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 10/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 10/09/2015 8:30 pm