fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Evente

Këndojmë së bashku

Do jeni ju protagonistët e bandës muzikore, ku kengetarët më të mirë do marrin dhurata.

Detaje

Orari

5 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 05/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 05/09/2015 8:30 pm

Pikturojmë në QTU

Konkursi me piktura ju pret në QTU. Dhurata për fituesit dhe më shumë argëtim me telefonin e prishur dhe garat mes grupeve.

Detaje

Orari

4 Shtator
17:30 - 20:30

Data e fillimit të eventit 04/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 04/09/2015 8:30 pm