fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Evente

Bazaari i Librit

Nëse ju kanë munguar udhëtimet, nuk keni lëvizur fare këto kohë, ka një mënyrë për të udhëtuar sërish ...

Me librat që do merrni në Bazaar-in e Librit në QTU do të udhëtoni në Spanjë me Don Kishotin, në Angli me Dikensin, do të vizitoni edhe Katedralen e Parisit me Hygonë sepse çdo libër është një destinacion i ri. Eja në Bazaar-in e Librave në QTU deri më 10 Shkurt dhe rrëmbe librin tënd, më mirë, më lirë .


Detaje

Orari

09:00 – 21:00

Data e fillimit të eventit 20/01/2021 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 10/02/2021

QTU Christmas

Festat e fundvitit janë shumë pranë nesh dhe të gjithë presim me padurim që të surprizojmë familjarët dhe miqtë tanë me dhurata. Edhe pse këtë vit nuk mund t’i përqafojmë gjyshërit tanë si ngahere,  nuk do të thotë që ne do të festojmë pa ta.

Eja në QTU prek magjinë e festave dhe zgjidh dhuratat më të vecanta për më të dashurit tuaj.

Ky është momenti për të shpërndarë dashuri dhe sigurisht, pse jo për të bërë blerje të zgjuara!

QTU vendi me shumë zgjedhje, për blerjet më të mira.

Sepse QTU është e gjitha rreth teje.


Detaje

Orari

9:00 - 20:30

Data e fillimit të eventit 08/12/2020 9:00 am

Risia/ Markata e Lodrave e QTU, fëmijët sivjet “tregtarë” online

Edhe këtë qershor, me rastin e ditës ndërkombëtare të fëmijëve, QTU rikthen Markaten e Lodrave, gjatë të gjithë muajit! Nën moton “Fëmijët për fëmijët”, do të jenë vetë vogëlushët ata që do të shesin dhe do të blejnë lodrat me njëri-tjetrin!


Detaje

Orari

9:00 - 20:30

Data e fillimit të eventit 01/06/2020 9:00 am