fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Evente

Gjej shpirtin binjak në QTU dhe fito një udhëtim falas!

Dashuri me udhëtim të parë! Gjej shpirtin binjak në QTU dhe nëse është dashuri me shikim të parë, fito një udhëtim në Mavrovë, Kolashin, Meteora etj. Vetëm në datat 13, 14 dhe 15 shkurt. Ju presim në QTU!
Faleminderit,

Detaje

Orari

09:00 – 21:00

Data e fillimit të eventit 13/02/2020 9:00 am

Këndi Festiv i Lojërave ju pret në QTU

Në QTU është gjithçka rreth festave. Këtë fundvit, luajmë dhe argëtohemi si kurrë më parë.
Vjen për të gjithë ju, "Këndi Festiv i Lojërave".
Mini Golf, Snow Pong dhe Bowling do t'i bëjnë këto ditë të paharrueshme.

Detaje

Orari

Çdo ditë: 09:00 – 21:00

Data e fillimit të eventit 10/12/2019 9:00 am

4 ditë festë në QTU

Festo sipas traditës... 4 ditë festë në QTU me rastin e festave të Nëntorit. Një zgjim nostalgjie dhe rikthim traditash në datat 28, 29, 30 Nëntor dhe në 1 Dhjetor. Vallet tradicionale shqiptare do t’ju shoqërojnë përgjatë dy ditëve 28 dhe 29 Nëntor. Në datat 30 Nëntor dhe 1 Dhjetor do të kemi koncert me këngë qytetare shqiptare Festat e Nëntorit si asnjëherë më parë, me një koncert të paharrueshëm - vetëm në QTU, e gjitha rreth teje! Eventi shtrihet ne datat 28-29-30 Nentor dhe 1 Dhjetor

Detaje

Orari

27 Shtator

Data e fillimit të eventit 28/11/2019 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 01/12/2019