fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Rreth QTU

Rreth QTU

E ndërtuar në vitin 2005, me një mesatare prej 7.1 milionë vizitorësh në vit, QTU është qendra tregtare më e dashur për shqiptarët dhe është e para e këtij lloji e hapur në vendin tonë.

Më 13 dhjetor 2018 qendra ngre siparin për t’i shfaqur publikut përmasat e saj të reja, ku hapësirat publike dhe shërbimet janë rikonceptuar plotësisht për t’iu përshtatur më mirë trendeve të konsumatorit dhe për të krijuar nje eksperiencë të re në të bërin shopping.

Pas një programi restaurimi me vlerë 15 milionë euro dhe një pune intensive prej 12 muajsh, një dizajn i ri interior, marka dhe sherbime të reja shfaqen për publikun për herë të parë.

Mega-struktura tregtare iu nënshtrua një rinovimi dhe ri-stilizimi të plotë dhe vjen me një mjedis të rinovuar tërësisht, me më shumë hapësira, më tepër dritë natyrale, një numër më të madh dyqanesh, mundësi më të mëdha argëtimi, që nga kinemaja Cineplexx, e deri te këndi i fëmijeve që eshtë unik dhe më i madhi në rajon.

QTU është pjesë e Grupit Balfin, Grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe nga më të mëdhenjtë në Ballkan.

Si të na arrish?

Me Autobus

Stacioni i autobusëve është i vendosur në zemër të qendrës dhe autobusët janë në dispozicion shpesh. Autobusët arrijnë dhe nisen çdo 30 minuta.

Orari i autobusave

Me Makinë

Edhe në qoftë se ju po ecni për herë të parë me makinë në autostradën Tr-Dr, QTU nuk do të shpëtojë nga sytë tuaj pasi QTU ndodhet përballë rrugës kryesore, në anën e djathtë në qoftë se vjen nga hyrja e qytetit. Në këtë mënyrë QTU është e vendosur në daljen e parë në të djathtë nga autostrada.

Distanca nga pika të rëndësishme:
Aeroport 12 km
Durrës 33 km
Prishtina 246 km