fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Shërbimet

Fasilitete në qendrën tregtare QTU

të humbura & të gjetura

Harruat diçka apo gjetët diçka? Paraqituni pranë qendrës sonë ose kontaktoni 355 04 2380 100 dhe agjentët tonë të shërbimit për klientin do ju asistojnë për gjë.

shërbime për fëmijët

Pranë qendrës sonë do të gjeni ambiente të bollshme dhe miqësore, me ashensore dhe shkallë lëvizëse që mirëpret të gjithë vizitorët përfshirë fëmijët e vegjët.

shërbime financiare

Gjatë qëndrimit tuaj në QTU ju vijnë në ndihmë dy pika Exchange për çdo këmbim dhe transfertë që mund t'ju nevojitet.

wi-fi

Qendroni gjithmonë "Online" gjatë vizatave tuaja në qendrën tonë. Falë shërbimit të Wi-Fi falas ju mund të ngarkoni foto, flisni me miqtë tuaj, etj, pavarësisht se në cilën zonë të qendrës ndodheni.

parking

Mos ngurroni të vini me makinë tek ne. Parkingu nuk përbën aspak problem, pasi janë në dispozicion plot 1000 vende parkimi për ta bërë vizitën tuaj më komode.

lavazh

Gjithkush dëshiron të përdorë kohën me efikasitet. Një mënyrë është të shfrytëzoni shërbimin e lavazhit për automjetit tuaj, ndërkohë që ju bëni shopping.

qeradhënie

Duke qenë destinacioni i blerjeve më i vizituar për Shqipërinë, QTU është një vend i përshtatshëm që ofron mundësi të mëdha për të zhvilluar një aktivitet apo promovim.

Lexo më shumë

shërbim autobusi

Stacioni i autobusëve është i vendosur në zemër të qendrës dhe autobusët janë në dispozicion shpesh. Autobusët arrijnë dhe nisen çdo 30 minuta.

Shikoni Oraret
Skema e Autobuzave