fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Qyteza e Super Heronjve


Dhurojini vogelusheve tuaj per 1 qershor nje dite speciale dhe plot surpriza.
QTU do kujdeset qe me morine e aktiviteve qe do te zhvilloje, te dhuroje zbavitje dhe te qeshura pafund per ta.
Gjithashtu edhe kete vit, ne QTU rikthehet Qyteza e Super Heronjve, vendi ku te gjthe femijet do mund te transformohen ne super heronj. Eja dhe ti i veshur me kostumin e heroit tend te preferuar.
Te mungon kostumi?
Mos u merakos se e kemi ne zgjidhjen.
Vizito Jumbo ne QTU dhe do te gjesh kostumin qe deshiron.
Pervec lojerave te shumta, femijet mund te marrin pjese dhe ne konkursin Heroi i Vogel.
Ky konkurs me foto, do te zhvillohet ne faqen zyrtare te QTU-se ne facebook.
Per dy super heronjte e vegjel, fotot e te cileve do te marrin me shume pelqime, QTU do te dhuroje 2 hover boards.
QTU, kenaqesia e blerjeve.