ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Të reja

Eja në WIKI!Bli një biletë për në ‘’Mbretërinë e Ndodhirave’’ dhe fito një biletë tjetër falas për ta shpenzuar në datat 11-15 Mars.
Dëshiron të festosh ditëlindjen me Benni Bones?
Në WIKI mund të organizosh festën tënde plot surpriza, duke ftuar edhe miqtë e tu të dashur.