fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Markata e Lodrave

Regjistrimet kanë përfunduar. Ju mund të blini lodra në link

Të dashur fëmijë, 

Edhe këtë Vit, do te rikthehet Markata e Lodrave!

Femijët tek femijët, shesin blejnë lodrat e tyre!

Si çdo vit qëllimi i këtij aktiviteti është argëtimi juaj dhe zgjimi i shpirtit të iniciativës dhe sipërmarrjes që në moshë të re.

Duke marrë në konsidetatë ndodhitë e fundit nëpër botë, QTU ka vendosur që për arsye sigurie, këtë vit të zhvillojë aktivitetin e Markatës së Lodrave, online.

Kjo do të thotë se çdo fëmijë do të ketë mundësinë, të regjistrohet nëpërmjet formularit që do të gjejë në qtu.al dhe më pas do të kontaktohet nga stafi i QTU për ta udhezuar mbi pjesëmarrjen në faqen tonë të shitjeve oline me lodrat tuaja.

Secilit femije do ti dedikohet një hapesirë shitje në webin e QTU, ku do të ketë mundesinë të ekspozojë të gjithë lodrat që dëshiron. Ne do të kujdesemi për të fotografuar lodrat tuaja si dhe për të përcjellë mesazhet që ju dëshironi tek femijet e tjerë nëpërmjet qtu.al.

Për të bërë akoma dhe më sfiduese iniciativën, femijet do të ndeshen me konkurencën në shitje, nga ai që ka shitur më shumë deri tek ai që nuk ka shitur dhe aq shumë J.

Duke shpresuar që të jeni të shumtë në këtë aktivitet, ju ftojmë të regjistroheni në qtu.al.

 

Ju urojmë fat

 
1 - 30 Qershor

Ju mund të aplikoni për të marrë pjesë në Markatën
e Lodrave nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Aplikimet pranohen për femijë nga mosha 5-15vjeç.

Numër i limituar pjesëmarrësish.


PLOTËSONI TË DHËNAT TUAJA:
Emër, Mbiemer i fëmijës tuaj(*)
Input i pavlefshëm

Mosha e fëmijës(*)
Invalid Input

Emër/mbiemër i prindit(*)
Input i pavlefshëm

Nr. celulari i prindit(*)
Input i pavlefshëm

E-mail i prindit(*)
Invalid Input

Numri personal i identifikimit të prindit(*)
Invalid Input