fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 22:00.

Të reja

Një ditë me Beni Bones, eja në WIKI!

WIKI në QTU ofron një shumëllojshmëri aktivitetesh për fëmijët, si dhe programe, posaçërisht për argëtimin e tyre. Një ditë me Benni Bones! Një program plot diversitet dhe surpriza, menduar vetëm për të argëtuar fëmijët tuaj.

Programi:

08:30 - Grupimi i fëmijëve në qendër dhe transporti për në QTU – Qendra Tregtare Univers

09:30 -  Regjistrimi dhe konsumimi i mëngjesit në Food Court

10:00 - Lojëra dhe argëtim pa fund në çdo hapësirë të këndit “WIKI”

12:30 -13:30 - Ora e kreativitetit me Slime Workshop

13:30-14:30 - Drekojmë së bashku në Food Court

15:00-16:30 - Ora e filmit për fëmijë në Cineplexx

17:00 - Grupimi dhe kthimi në Tiranë

 Oferta: Çmimi për fëmijë 1.500 lekë

Disclaimer: Për grupe me 10 persona

 

Rezervo takimin me Benni Bones në +355 68 40 20 833