ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Të reja

Dhurohet në QTU dhoma e kompletuar nga JYSK, ja kush e fitoi

Shorti i 27 shtatorit në QTU shpalli fitues Krenar Deharin nga qyteti i Durrësit. Krenari mundi që t’u dhurojë fëmijëve të tij një dhomë të kompletuar studimi, të mundësuar nga JYSK.

Dioni dhe Rubini u bënë fitues të kësaj dhome të mrekullueshme, e gjitha e mobiluar, duke marrë pjesë në shortin me një blerje minimale prej 1.000 lekësh.

QTU premton në vijim supriza të tjera të tjera, ndaj mos u ndani asnjëherë nga destinacioni juaj i blerjeve.

E gjitha rreth teje