fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Covid-19/ Dyqanet e hapura dhe orari i operimit

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia Covid-19, Qendra Tregtare Univers njofton se dyqanet që do të jenë hapur në qendër deri në një njoftim të dytë, duke iu ardhur në ndihmë qytetarëve me qëllim plotësimin e nevojave, do të jenë:

Interspar, Rossman & Lala, Nersi Pharma, Unionnet, Iliria 98, Vodafone dhe Telekom. 

DYQANET DO TË OPEROJNË:

Ditët:

E hënë – E shtunë

Orari:

07:00 – 12:30

Ndërsa QTU po bën gjithçka që të mbajë të sigurta ambientet për klientët dhe punonjësit, mos harroni të bëni edhe ju pjesën tuaj, duke respektuar të gjitha udhëzimet e dhëna nga institucionet e Shëndetësisë.