fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

QTU Christmas

Festat e fundvitit janë shumë pranë nesh dhe të gjithë presim me padurim që të surprizojmë familjarët dhe miqtë tanë me dhurata. Edhe pse këtë vit nuk mund t’i përqafojmë gjyshërit tanë si ngahere,  nuk do të thotë që ne do të festojmë pa ta.

Eja në QTU prek magjinë e festave dhe zgjidh dhuratat më të vecanta për më të dashurit tuaj.

Ky është momenti për të shpërndarë dashuri dhe sigurisht, pse jo për të bërë blerje të zgjuara!

QTU vendi me shumë zgjedhje, për blerjet më të mira.

Sepse QTU është e gjitha rreth teje.