fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Eja për patinazh.

Eja për patinazh.

Për herë të parë vjen pista e patinazhit në QTU.

Destinacion argëtimi për ju dhe gjithë familjen! Merrni fëmijët dhe ejani të patinoni në pistën e akullit në hyrjen kryesore të QTU.

Provoni ndjesinë e mrekullueshme të patinimit në akull dhe argëtohuni pafund. Mos hezitoni sepse pista është në ambientin e jashtëm.

Pista është hapur çdo ditë të javës në orarin 09:00 – 21:00, biletat për të hyrë në pistë dhe pajisjet (patina, kokore dhe pajisje për t’ju ndihmuar të mësoni të patinoni) i gjeni në krah të pistës tek shtëpiza prej druri. Biletat kushtojnë 300 lekë.