fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Festo me shije

Një fundjavë e gjatë feste si kjo, kërkon një destinacion që ofron çdo gjë, për të gjithë familjen.

Në QTU, do të gjeni argëtim dhe zgjidhje për çdo kërkesë tuajën.

  

Këto ditë pushimi,  ka diçka të veçantë, të gjthë së bashku mund të drekoni dhe darkoni në ambjentet e jashtme dhe të brendshme të katit të parë. 

 

Teksa deguston ushqimet e tua të preferuara, ndjen notat e muzikës live, në tarracën e katit të parë, të Shtunen, të Dielen dhe të Hënën nga ora 17:30 deri në 20:30.

Dhe meqe ka festë, QTU ofron pjata speciale me çmime të ofertuara të cilat mund ti perfitoni duke marrë kuponin që e gjeni lehtësisht kudo në qendër nga data 1 deri në 4 Maj.

 

Relaks, argëtim dhe blerje të zgjuara, në një ambient të vetëm, për të gjithë familjen.

 

QTU, e gjitha rreth teje !