fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Out & About. Një histori verore.

Një histori verore.

Një histori verore. Me verën shumë afër, Bershka po kërkon rrugë të reja dhe frymëzuese për koleksionet e reja në ishujt Balearic. Veshjet që theksojnë siluetën, të tilla si fustanet, pantallonat e shkurtra dhe pjesët e sipërme crop tops, janë pjesa thelbësore e këtij editoriali. Out & About është një fillim i ditëve të para të ngrohta të frymëzuara nga epoka e lavdishme e viteve 80 dhe 90. Printimet me motive nga natyra dhe me motive nga kafshët janë një temë e sezonit, veçanërisht me dizenjo zebrash në pantallona, funde të drejta dhe crop tops. Pjesa tjetër e këtij koleksioni është inspiruar nga kontinenti Aziatik ku dizenjot e trikove, bluzave dhe fundeve me imazhe dragonjsh dhe tigrash nuk mungojnë, frymëzimi për këtë pjesë të koleksionit vjen nga mangat. Të gjithë koleksionin e ri e gjeni tek Bershka në QTU.