fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

KTHEHU RETRO

Kthehuni në vitet e bukura 70’ me koleksionin e ri të sjellë nga Bershka.

Kthehuni në vitet e bukura 70’ me koleksionin e ri të sjellë nga Bershka. Ngjyrat retro, sjellin stilet e freskëta dhe një VIBE veror. Oh, dhe zgjedhja e veshjeve është shumë e madhe dhe të gjitha janë të lehta për t'u veshur kudo. Shikoni jumpsuit me vija jeshile, të verdha, të kuqe dhe kafe për të gjitha ato ditë për të cilat keni ëndërruar për këtë stil. Fustanet mini dhe kombinimet e pjesëve Top me funde apo pantallona janë ideale për të rritur temperaturat në ditët e verës. Për ata që e adhurojnë tematikën retro, mund të zgjedhin pantallonat ngjyrë kafe me të çara anësore të cilat janë të mahnitshme si edhe një dedikim simbolik për Bob Marley udhëheqës I kësaj fryme. Shtoni dhe një përshëndetje në stilin Peace Out dhe jeni gjithmonë RETRO.