fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Çfarë të bëni për ditët e nxehta të verës?

Çfarë të bëni për ditët e nxehta të verës?

Ajo që ju duhet është freski, ushqime të mira, veshje të lehta dhe komode, pak futboll në sfond dhe patjeter kursime për pushimet. Por duke filluar nga sot në QTU do të gjeni edhe pishinen e re ku mund të luani me topa brenda në ujë. Argëtim për të gjithë familjen në hyrjen kryesore në QTU. Eja dhe provo një eksperiencë unike që e sjell QTU për herë të parë për të gjithë vizitorët e saj.

QTU, E gjitha rreth teje!