fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 22:00

Të reja

Masat e nevojshme për blerje të sigurta

 • Qendra do të jetë hapur nga ora 09:00 deri në 22:00 gjatë gjithë javës
 • Masat e nevojshme për blerje të sigurta

  Të nderuar vizitorë, të nderuar qeramarrës, Jemi të lumtur që jemi sërish bashkë dhe hap pas hapi t'i kthehemi së bashku normalitetit duke bërë gjithçka për të garantuar blerje të sigurta në qendrën tonë. QTU ka marrë masa të shumta të cilat do duhet ti zbatoni me përpikmëri!

  Le të kujdesemi për njëri-tjetrin duke ndjekur udhëzimet:

  • Ju lutemi ruani distancën e sigurisë (2 metra)
  • Ju lutemi përdorni doreza dhe vendosni maska të cilat mbulojnë pjesën e gojës dhe të hundës.
  • Ju lutemi të lani duart dhe të përdorni dizinfektant në mënyrë të vazhdueshme (larja e duarve duhet të jetë të paktën 20 sekonda)
  • Ju lutemi të përdorni karta për të kryer pagesa në mënyrë që të shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me lekët.
  • Ju lutemi të mos përdorni ashensorin e qendrës nëse jeni disa persona.
  • Ju lutemi të ruani një distancë prej 4 shkallësh kur përdorni shkallët elektrike.
  • Ju lutemi të respektoni sinjalistikat e brendshme në qendër dhe dyqane.

  Faleminderit për mbështetjen tuaj!

   

  Në mënyrë që të sigurohemi që viziorët tanë të kenë një eksperiencë të mirë dhe të qetë gjatë blerjeve, qendra ka marrë disa masa parandaluese:

  1. Është rritur numri i frekuencave të pastrimit në pikat ku ka kontak fizik, si dorezat e dyerve dhe mbështetësja e shkallëve elektrike.
  2. Koha maksimale e qëndrimit në qendër është 2 orë.
  3. Rojet e sigurisë do t'ju udhëzojnë në mënyrë të vazhdueshme për të ruajtur distancën dhe masat e tjera të sigurisë.
  4. Do të gjeni dizinfektant për duart në hyrje të qendrës, në ambjentet e brendshme dhe në tualete.
  5. Përgjatë gjithë qendrës, si edhe në hyrje, do të ketë sinjalistika që udhëzojnë qartë distancat që duhet të ruani dhe masat e tjera të sigurisë të cilat duhen respektuar me përpikmëri sipas udhëzimeve të qeverisë.
  6. Do të gjeni sinjalistika tek ashensorët për mënyrën e përdorimit.
  7. Stafi i dyqaneve është i orientuar për të udhëzuar klientët të ruajnë distancën e sigurisë.
  8. Informim në mënyrë të vazhdueshme për rregullat do të jepet në website, radio e qendrës dhe rrjetet sociale.
  9. Informim i vazhdueshëm i stafit të dyqaneve për masat e sigurisë do të jepet sa herë që do të ketë përditësime.
  10. Nuk do të ketë aktivitete brenda në qendër deri në një njoftim të ri.
  11. Vendosje e udhëzimeve në qendër si edhe hyrja e kontrolluar janë bërë në mënyrë të tillë që klientët të orientohen për mënyrën se si duhet të lëvizin brenda ambienteve të qendrës.​
  12. Në hyrjet kryesore të qëndrës janë pozicionuar termometra për të monitoruar gjendjen e klientëve dhe punonjësve të qendrës

   


  Covid-19, QTU dezinfekton ambientet

  Në një kohë të tillë pandemie globale, ofrimi i një ambienti të sigurt për klientët dhe punonjësit është prioritet i QTU. Ndaj, në përputhje me udhëzimet e dhëna nga institucionet përkatëse, Qendra Tregtare Univers ka dezinfektuar vazhdimisht ambientet e qendrës.

  Lexo më shumë

  Covid-19/ Dyqanet e hapura dhe orari i operimit

  Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia Covid-19, Qendra Tregtare Univers njofton se dyqanet që do të jenë hapur në qendër deri në një njoftim të dytë, duke iu ardhur në ndihmë qytetarëve me qëllim plotësimin e nevojave, do të jenë:

  Lexo më shumë

  “Kupidi” vjen në QTU, ja ç’ndodh në datat 13-14-15 shkurt

  Edhe ky Shën Valentin ju ka gjetur single? Epo, ky lajm me siguri që do t’ju gëzojë të gjithëve, pasi jo vetëm që do të keni mundësinë të gjeni një partner, por nëse i jepni mundësinë njëri-tjetrit për t’u njohur më shumë, do të fitoni një udhëtim në çift, në një nga destinacionet më të pëlqyera, me gjithçka të përfshirë.

  Lexo më shumë