ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10:00pm

Të reja

QTU më e larmishme se kurrë për sezonin e ri shkollor

Fillimi i sezonit të ri shkollor dhe përgatitja për të është një etapë më vete, e cila i angazhon prindërit dhe fëmijët. Të rriturit duan që t’i kënaqin më të vegjlit dhe t’u krijojnë kushtet që ata të paraqiten sa më të hijshëm në përditshmërinë e tyre shkollore.

Lexo më shumë

Një ditë me Beni Bones, eja në WIKI!

WIKI në QTU ofron një shumëllojshmëri aktivitetesh për fëmijët, si dhe programe, posaçërisht për argëtimin e tyre. Një ditë me Benni Bones! Një program plot diversitet dhe surpriza, menduar vetëm për të argëtuar fëmijët tuaj.

Lexo më shumë