fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 22:00

Të reja

Pasdite Ndryshe në QTU

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, fundjave ndryshe

Qendra Tregtare Univers, në kuadrin e vlerave që përçon përgjegjësia sociale, ju bashkua sot nismës së fondacionit “Fundjavë Ndryshe” duke mirëpritur në ambientet e saj femijë nga familje në nevojë të zonave të ndryshme të kryeqytetit.

Lexo më shumë

SPAR, gjigandi botëror i Supermarketeve prezent edhe në QTU

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, SPAR

SPAR, gjigandi ndërkombëtar i supermarketeve, me qendër në Holandë, një ndër markat më të mëdha ndërkombëtare të produkteve ushqimore dhe lider në vendet e Evropës Perëndimore, me dyqane në Austri, Gjermani, Itali, Angli, Spanjë etj., tashmë do të jetë prezent edhe në Shqipëri. Kjo do të realizohet falë arritjes së marrëveshjes franchise (ekskluzivitetit) të këtij gjigandi me Grupin Balfin, marrëveshje kjo e realizuar direkt nga Holanda për të gjithë territorin e Shqipërisë.

Lexo më shumë

Grupi Balfin do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, grupi balfin

Grupi Balfin, më i madhi në vend, do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër (dëftesa tregtare borxhi), me interes 2 pikë përqindjeje më të lartë se bonot e thesarit të qeverisë. First Investment Bank është banka kujdestare dhe agjenti, që do të kryejë mbledhjen dhe pagesën e fondeve. BKT ka blerë dëftesat e para me vlerë 70 milionë lekë. Si funksionon dhe sa është risk.

Lexo më shumë