fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Të reja

Grupi Balfin do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, grupi balfin

Grupi Balfin, më i madhi në vend, do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër (dëftesa tregtare borxhi), me interes 2 pikë përqindjeje më të lartë se bonot e thesarit të qeverisë. First Investment Bank është banka kujdestare dhe agjenti, që do të kryejë mbledhjen dhe pagesën e fondeve. BKT ka blerë dëftesat e para me vlerë 70 milionë lekë. Si funksionon dhe sa është risk.

Lexo më shumë


Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/qtu/templates/qtu/html/pagination.php on line 18

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/qtu/templates/qtu/html/pagination.php on line 34