ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Karriera

Supervizor-Profili Elektrik/Elektronik

Supervizor-Profili Elektrik/Elektronik

Supervizori Elektrik/Elektronik në Dep. e Mirëmbajtjes Teknike në Qënden Tregtare “QTU” është përgjegjës për kryerjen e të gjitha shërbimeve në sistemin BMS/BSS, VMS, panele fuqie TU, TM, përditësim të projektit, sistemeve të ventilim/kondicionim HVAC si dhe monitoron, kontrollon mbarëvatjen e sistemeve speciale duke raportuar për gjëndjen e tij teknike tek Menaxheri i departamentit.
Klikoni këtu për të shkarkuar njoftimin.

Afati i aplikimit është deri më datë 25 Nëntor 2019