fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Karriera

Punonjës Shërbimi për Kujdesin ndaj Fëmijeve

Punonjës Shërbimi për Kujdesin ndaj Fëmijeve

Stafi i Shërbimit të Kujdesit ndaj Fëmijeve i kushton fëmijëve kujdesin e nevojshem gjatë periudhës kur klientët (prindërit) bëjnë blerje në qëndrën tregtare. Ky staf është i përkushtuar në përkujdesjen ndaj fëmijeve duke krijuar një ambjent plot lojra dhe argetim, një atmosferë stimuluese, inkurajuese, të sigurt dhe në përshtatje me nevojat individuale të secilit fëmijë.
Klikoni këtu për të shkarkuar njoftimin.

Afati i aplikimit është deri më datë 17 Janar 2020