fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Kontakt

Na Kontaktoni

Keni nevojë për informacion në lidhje me qendrën tonë tregtare ose keni një mundësi biznesi që doni të ndani me ne. Ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni përmes të dhënave të mëposhtme dhe formularit tonë të kontaktit. Ne do kemi kënaqësinë t’ju përgjigjemi sa më shpejt.

Adresa
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6, Tirana, Albania

Shërbim Klienti
9:00 - 18:00
Telefon: +355 42 380 100
E-mail: info@qtu.al

Marketing
marketing@acrem.al

Forma e kontaktit

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

(*)
Invalid Input

Informacion Qeradhënie

Duke qenë destinacioni i blerjeve më i vizituar për Shqipërinë, QTU është një vend i përshtatshëm dhe shumë i dukshëm që ofron mundësi të mëdha për të zhvilluar një aktivitet apo promovim. Zona të ndryshme mund të jepen me qira për këtë qëllim. Për të marre një ambient me qira ju lutem lexoni termat dhe kushtet e qeradhënies dhe pastaj paraqisni të plotë dhe aplikimin online. Nëse keni pyetje të mëtejshme në lidhje dhënien me qira ju lutem kontaktoni përgjegjësen e Qeradhënies.
e-mail: leasing@acrem.al


Formulari i Aplikimit