fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 22:00

Ofertat

‘Ju ftojmë të vizitoni qendrën për të pare ofertat individuale të dyqaneve, na ndiqni për tu informuar për Uljet’ dhe të bëhet Bëni scroll deri në fund të listës, për t'u njohur me të gjithë ofertat e dyqaneve.