fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Hipermarket

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • INTERSPAR

  Në Qershor 2016, Almark shënon ndryshim në historikun e kompanisë duke firmosur kontratën me SPAR International, e arritur nëpërmjet Grupit Balfin. Konsumatori shqiptar provon eksperiencën e re të blerjeve, me 3 Hipermarketet në TEG, QTU dhe Blue Star , 17 supermarkete dhe 33 dyqane franchise. SPAR, prezent në 43 shtete në 4 kontinente sjell vlera të reja për konsumatorin shqiptar, cilësi, garanci, shumëllojshmëri dhe synon të jetë prezent në Shqipërinë me 100 Supermarkete dhe 10 Hipermarkete.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë