ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Paisje udhëtimi

Jumbo, QTU

Jumbo

Në nëntor të vitit 2011 nëpërmjet Balfin Group, zinxhiri më i madh i dyqaneve të lodrave në Greqi dhe në Ballkan, Jumbo realitet dhe në Shqipëri. Fiton menjëherë zemrat e të gjitha grupmoshave. Ashtu si katër vjet më parë, vazhdon të jetë No 1 në treg, për gamën dhe çmimet konkuruese! Jumbo është nje "oaz" ku do të gjeni gjithçka për të gjitha moshat si: lodra, veshje për fëmijë, mjete kancelarie, rroba, dekorues dhe orendi të ndryshme shtëpiake. Jumbo është tanimë dyqani më i madh i lodrave në vendin tonë dhe një nga bizneset më të mëdha në shitjen me pakicë, me 3 dyqane: 2 në Shqipëri TEG-QTU, 1 në Kosovë me fuqi punëtore prej 150 punonjës. Ju garantojmë se do vazhdojmë të jemi pranë jush për t'i dhënë ngjyra jetës suaj.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm