fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Pajisje Sportive

Sport Vision, QTU

Sport Vision

Sport Vision është lider në shitjen e atleteve, veshjeve dhe paisjeve sportive në rajonin e Ballkanit (Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Maqedoni, Kroaci, Slloveni, SHQIPËRI, Kosovë, Bullgari dhe Rumani).
Sport Vision zotëron liçensën e prodhimit dhe tregtimit të markave të njohura sportive Champion, Ellesse, Umbro, Lotto, Lonsdale, Sergio Tacchini, Slazenger, Navigare.
Gjithashtu është një distributor kryesor i markave sportive Nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Puma, produket e të cilave mund të gjenden në të gjitha objektet e shitjes me pakicë të kompanisë.
Qëllimi jonë kryesor është që të plotësojmë çdo kërkesë të klientëve tanë, pritshmëritë e tyre për të qenë gjithmonë koherentë me trendet më të reja të artikujve sportivë.
Të gjitha produktet tona vijnë të çertifikuara nga standartet më të larta të çertifikimit për të gjithë ata që duan të bëjnë një investim afatgjatë për stilin e tyre sportiv.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00

Kontakt

E-mail: qtu@sportvision.al