fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Kujdesi personal/Farmaci

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Nersi Pharma

  Nersi pharma eshte themeluar ne vitin 2012, eshte farmaci qe nepermjet sherbimit cilesor, seriozitit ne pune, besueshmerise, vlerave ka arritur majat e saj duke shtrire rrjetin e saj farmaceutik se fundmi dhe ne QTU. Nersi Pharma ofron nje game te gjere te produkteve farmaceutike medikamenteve, vitamina, produkte me baze bimore, dermo kozmetike, ortopedike,material mjeksore, produkte per femije etj, duke ju sjelle dhe sherbyer produktet nga kompanite me prestigjoze te tregut.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
 • qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, Rossmann & Lala

  Rossmann & Lala

  Me mbi 3600 dyqane në vende te ndryshme te Europes si Gjermani, Poloni etj. Tashmë kualiteti Gjerman ndodhet në Shqipëri në emrin ‘’Rossmann & Lala’’ që nga viti 2009, duke operuar nëpërmjet rrjetit të supermarketeve në Tiranë, Vlorë dhe në Durrës. Kompania ‘’Rossmann & Lala’’ ka si distributor kryesor dhe të vetëm, kompaninë mëmë Rossmann në Gjermani. Ofron për konsumatorët larmishmeri produktesh nga markat më të njohura Gjermane dhe më gjerë, me kualitet 100% Gjerman, për kujdesin personal, kozmetike të shumëanshme, ushqime bio për fëmijë dhe të rritur, ndihmues shtëpiak etj.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  8:00 - 20:00