ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Veshje për femra

 • All
 • Dyqane Të Reja
 • Modë
 • Veshje Për Femra
 • Veshje Për Fëmijë
 • Veshje Për Meshkuj
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Attrattivo

  Attrattivo, nje brand i freskët dhe modern, që synon zonjat e reja me stil, vajzat aktive dhe dinamike të cilat e dine se çfarë kërkojnë në jete.
  Vizitoni Attrattivo ne QTU dhe bejeni patjeter ate pjese te garderobës suaj.
  Stili i rastësishëm elegant qe sjellin veshjet e Attrattivo, do te nxjerre ne pah anën tuaj femërore, romantike, gjithmonë me dozen e duhur të dinamizmit.
  Attrattivo - zgjedhja juaj alternative.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

 • Bershka

  Bershka u krijua në vitin 1998 si një koncept inovativ i modës për shitjen me pakicë , e cila synon snobët më të rinj në treg. Ka më shumë se 1,000 dyqane Bershka në 68 tregje. Stili urban i modës së Bershka-s karakterizon dyqanet e saj me hapësira të gjera ku klientët mund të gjejnë një larmi veshjesh për në rrugë, muzikë dhe art. Të blesh te Bershka, do të thotë të zhytesh në tendencat më të fundit të modës.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

 • Bonavita

  Bonavita është historia e një njeriu i cili u bë një ikonë e njeriut modern. Suksesi i markës Bonavita është dhënë padyshim nga shija dhe dashuria e kompanisë për të pasur një markë “Made in Italy”. Por jo vetëm, cilësia e copeës, ngjyrat, shumëllojshmëria, të gjitha të një cilësie shumë të mirë e bëjnë këtë markë të jetë një nga konkurentet më prestigjoze ne treg. Marka Bonavita është një nga më të kërkuarat nga të rinjtë e sotëm në të gjithë botën, shumë e njohur në Itali, kjo markë përfaqëson një mënyrë të re

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
 • Mango, QTU

  BUZZ është një koncept që vjen për herë të parë në Shqipëri. Duke promovuar një kulturë urbane dhe street style në një mënyrë origjinale BUZZ sjell për ju markat më të njohura ndërkombëtare si: Nike, Jordan, adidas,Under Armour, New Balance, Reebok, Converse, Puma.

  Lexo më shumë

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Kontakt

  Telefon: 068 903 4410

  Email: tirana@buzzsneakers.al

 • Bonavita

  Bonavita është historia e një njeriu i cili u bë një ikonë e njeriut modern. Suksesi i markës Bonavita është dhënë padyshim nga shija dhe dashuria e kompanisë për të pasur një markë “Made in Italy”. Por jo vetëm, cilësia e copeës, ngjyrat, shumëllojshmëria, të gjitha të një cilësie shumë të mirë e bëjnë këtë markë të jetë një nga konkurentet më prestigjoze ne treg. Marka Bonavita është një nga më të kërkuarat nga të rinjtë e sotëm në të gjithë botën, shumë e njohur në Itali, kjo markë përfaqëson një mënyrë të re

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
 • Alcott

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

 • Giorgia & Johns

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Modë
  • Veshje Për Femra
shiko më shumë mbaj shtypur SHIFT për ti parë të gjitha shiko të gjitha